ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ''ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΗΣ: Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ'' ΑΠΟ ΤΟ ALBA HUB FOR ENTERPRISE AND DEVELOPMENTΤετάρτη 22 Μαΐου 2013 & ώρα 18:00 μ.μ|Αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School, Ξενίας 6-8, Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το ALBA Hub for Enterprise and Development (AHEAD) του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το δίκτυο Women On Top διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο "Κύκλοι Ζωής: Η επιχειρηματικότητα στη ζωή των γυναικών" στις 22 Μαϊου 2013 στις 18:00. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Leading Ladies του AHEAD και φέρνει στο προσκήνιο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα σε σχέση με μερικά από τα κομβικά σημεία στη ζωή μιας γυναίκας.

Τέσσερις γυναίκες επιχειρηματίες, με διαφορετική αφετηρία και ξεχωριστές ιστορίες, θα μοιραστούν μαζί μας προβλήματα και λύσεις, έμπνευση και συμβουλές –χωρίς ωραιοποιήσεις και γενικότητες, αλλά με την ευαισθησία και την αμεσότητα της προσωπικής εμπειρίας.
  • Η Μαίρη Υφαντή, ιδιοκτήτρια της Office Support, θα εστιάσει στην εμπειρία της ως single mother επιχειρηματίας.
  • Ρεβέκκα Πιτσίκα, ιδρύτρια της People for Business, θα μας μιλήσει για την εγκυμοσύνη και πως αυτή συνδυάζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα.
  • Η Ειρήνη Ζανάρα, της Industrial & Commercial Ltd, θα περιγράψει πως μια περιπέτεια υγείας μπορεί να αλλάξει τη ζωή και τη σκέψη.
  • Και η Κλειώ Γκέκα, Interior Design and Project Development, θα αποκωδικοποιήσει το πώς μπορούμε να προλάβουμε και να αξιοποιήσουμε τις αλλαγές στη ζωή μας μέσα από την επιχειρηματική δράση.
  • Τη συζήτηση θα συντονίσει η Στέλλα Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του δικτύου Women On Top και διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan.

H εκδήλωση θα γίνει στα Ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για κράτηση θέσης μπορείτε να στείλετε email στο ahead@alba.edu.gr.

H εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School, Ξενίας 6-8 στην Αθήνα (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής).

Λίγα λόγια για το Women On Top
To Women on Top είναι ένα δίκτυο γυναικών που αναζητούν ή είναι πρόθυμες να προσφέρουν mentoring σε άλλες γυναίκες, ανάλογα με την εμπειρία, τη διαθεσιμότητα, τις ανάγκες και τις ικανότητές τους. Το δίκτυο άρχισε να αναπτύσσεται το Φεβρουάριο του 2012, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε οποιαδήποτε γυναίκα, από οποιοδήποτε επαγγελματικό πεδίο και αν προέρχεται, να βρει την ιδανική μέντορα που θα τη βοηθήσει να κάνει τη δουλειά ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής της.

Λίγα λόγια για το ALBA Hub for Enterprise and Development
Το ALBA Hub for Enterprise and Development είναι το κέντρο επιχειρηματικότητας του ALBA Graduate Business School. Εδώ και τέσσερα χρόνια υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα κάθε μορφής, συνεχίζοντας την παράδοση του ALBA Graduate Business School στην επιχειρηματική εκπαίδευση.