ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΕΡΓΑΣΙΑ - 38 ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ


38 πανεπιστημιακούς υποτρόφους θα προσλάβουν Κλινικές και Εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Οι θέσεις αυτές καλύπτονται από επιστήμονες αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, είτε κατόχους διδακτορικού διπλώματος είτε υποψήφιους διδάκτορες είτε εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας. Αναλυτικά:
Στη Β' Χειρουργική Κλινική θα καλυφθούν πέντε θέσεις για τα αντικείμενα "Αναισθησιολογία", "Αναισθησιολογία με εξειδίκευση στην Εντατικολογία" και "Παθολογία με εξειδίκευση στην Παθολογία".
Στη Γ' Χειρουργική Κλινική θα καλυφθούν δύο θέσεις στο αντικείμενο "Γενική Χειρουργική.
Στο Α΄ Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής θα καλυφθούν δύο θέσεις στο αντικείμενο "Παθολογική Ανατομική".
Στην Α' Κλινική Εντατική Θεραπεία θα καλυφθεί μια θέση στο γνωστικό αντικείμενο "Πνευμονολογία".
Στη Β' Εντατική Θεραπεία θα καλυφθεί μια θέση στο γνωστικό αντικείμενο "Εντατική Θεραπεία-Μικροδιάλυση".
Στην Πλαστική Χειρουργική θα καλυφθούν πέντε θέσεις στα γνωστικά αντικείμενα: "Πλαστική Χειρουργική", "Πλαστική Χειρουργική με εξειδίκευση στη χειρουργική Ακρας Χειρός", "Πλαστική Χειρουργική με εξειδίκευση στη χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου".
Στη Δ' Παθολογική Κλινική θα πληρωθούν δύο θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο Καταγραφή διεισδυτικών μυκητιακών λοιμώξεων"- "Λοιμώξεις".
Στην Α' Παιδιατρική Κλινική θα καλυφθούν τέσσερις θέσεις στα γνωστικά αντικείμενα "Παιδιατρική-Εφηβική Ιατρική" και "Παιδιατρική Γαστρεντερολογία", Διατροφή και Ηπατολογία".
Στη Β Προπαιδευτική-Παθολογική Κλινική θα καλυφθεί μια θέση στο γνωστικό αντικείμενο "Αιματολογία-Λεμφώματα".
Στη Β' Δερματολογική Κλινική θα καλυφθεί μια θέση στο γνωστικό αντικείμενο "Δερματολογία-Επεμβατική Δερματολογία".
Στην Α' Μαιευτική θα καλυφθεί μια θέση, ενώ δέκα πανεπιστημιακούς υποτρόφους θα προσλάβει η Β΄Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική.
 
Οπως αναφέρεται και στην ηλεκτρονική σελίδα της Ιατρικής Σχολής http://school.med.uoa.gr/enimerosi/enimerwsh-apo-th-dioikhsh-ths-sxolhs/164-2013-02-18-11-08-05.html η διάρκεια της συμβάσεως των Πανεπιστημιακών Υποτρόφων καθορίζεται μέχρι ενός Πανεπιστημιακού έτους, κατά περίπτωση, ανάλογα με τις ανάγκες του Τομέα, ενώ δύναται αυτή να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, πλην όμως ο συνολικός χρόνος πρόσληψης δεν δύναται να υπερβεί τα τρία πανεπιστημιακά έτη. Η απασχόληση μπορεί να είναι πλήρης ή μερική και η κάλυψη της αποζημίωσής τους θα γίνεται από υποτροφίες και πόρους που θα εξασφαλίζει το Τμήμα, χωρίς αύξηση της κρατικής επιχορήγησης προς το οικείο ΑΕΙ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Σχολής μέχρι τις 17 Μαΐου 2013 την αίτησή τους μαζί με ένα αντίγραφο πτυχίου και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.