ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ : ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2013

Κυριακή 26 Μαίου 2013.  
Ώρα:10.00 στο Πεδίο του Άρεως.


Πριν από μερικούς μήνες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη ποδηλατική αιμοδοσία.
Το ραντεβού αυτή τη φορά είναι σε πιο γνωστό και κεντρικό σημείο,στο Πεδίο του Άρεως.
Θα μαζευτούμε εκεί όλοι όσοι θέλουμε να δώσουμε αίμα αλλά και όλοι όσοι θέλουμε να κάνουμε μια βόλτα να δούμε πως είναι όλη η διαδικασία.
Στις 10:30 (ακριβώς) θα ξεκινήσουμε για το Γ.Ν. Γεννηματάς που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 154. Επειδή όμως η διαδρομή αποτελείται από έξι ολόκληρα χιλιόμετρα θα κάνουμε και στάσεις.
Στις στάσεις που θα γίνουν μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες από το εξειδικευμένο προσωπικό που ασχολείται με το αθλητικό μασάζ, την υδροθεραπεία, τη σάουνα, το μανικιούρ, το πεντικιούρ και το κομμωτήριο και αφού ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι μέχρι τον τελικό προορισμό.
Το νοσοκομείο βρίσκεται σε πευκόφυτη περιοχή. Όταν φτάσουμε λοιπόν θα καθίσουμε στη σκιά, θα βγάλουμε όλα τα καλούδια που θα έχουμε φέρει μαζί μας από πριν (φρούτα, πορτοκαλάδες, σάντουιτς, αλμυρά για την περίσταση, σαλάτες κοψίδια μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντιλα και το ψητό γουρουνόπουλο με το μήλο στο στόμα) και σε χαλαρό ρυθμό θα αρχίσουμε να τσιμπάμε και να δίνουμε και λίγο αίμα. Στο χώρο της αιμοδοσίας θα πηγαίνουμε λίγοι-λίγοι ενώ οι υπόλοιποι θα τρώνε και θα πίνουν. Όσοι δίνουν αίμα θα ξαναγυρίζουν στο χώρο που θα είμαστε αραχτοί για φιλοσοφική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων για το ποιο είναι το καλύτερο ντεραγιέ της αγοράς και φυσικά το απαραίτητο κουτσομπολιό.
Υπάρχει αρκετός χώρος για να αφήσουμε τα ποδήλατα ακριβώς δίπλα μας και όσοι μένουν στο χώρο για το φαγοπότι, θα φροντίζουν και για την ασφάλειά τους.