ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΚΘΕΣΕΙΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ" & "ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ"19 Απριλίου 2013 ... 21 Απριλίου 2013 | Τεχνόπολις & Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η "Οικονομική Μετακίνηση" είναι γεγονός! Με κεντρικό concept "Οχήματα με κατανάλωση έως 5 λτ./100 χλμ.", από τις 19 έως 21 Απριλίου 2013, σε έναν άριστα
διαμορφωμένο και ιδιαίτερο χώρο της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, δίνεται στο κοινό η δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλους τους οικονομικούς τρόπους μετακίνησης. Η "Οικονομική Μετακίνηση" έχει θέσει στο επίκεντρο του στόχου της την ανάγκη, αλλά και τα ζητούμενα του σημερινού ελληνικού κοινού, που ψάχνει έναν οικονομικό τρόπο, πλέον, για την μετακίνησή του εντός και εκτός της πόλης.

Η Έκθεση "Οικονομική Μετακίνηση" θα συν-διοργανωθεί με την παράλληλη Έκθεση "Ηλεκτροκίνηση", η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με έναν συστηματικό και οργανωμένο τρόπο ηλεκτρικά οχήματα (scooter, ποδήλατα και αυτοκίνητα).

Οι εκθέσεις "Οικονομική Μετακίνηση" και "Ηλεκτροκίνηση" αποτελούν ένα ολοκληρωμένο Φεστιβάλ Ιδεών και Λύσεων για την Μετακίνηση εντός και εκτός πόλης. Ιδέες και Λύσεις που περιλαμβάνουν οχήματα χαμηλής κατανάλωσης, συστήματα υγραεριοκίνησης, αλλά και κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Στην ουσία, σκοπός του Φεστιβάλ Ιδεών και Λύσεων για την Μετακίνηση είναι να αναδείξει όλες τις διαθέσιμες λύσεις που παρέχει η αγορά της αυτοκίνησης για τις ειδικές ανάγκες της εποχής, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματά τους: Χαμηλή κατανάλωση, μειωμένο ή μηδενικό κόστος τελών κυκλοφορίας, μειωμένα ασφάλιστρα, χαμηλότερο κόστος συντήρησης και συνεργείων.

Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Παρασκευή: 16:00 με 22:00
Σάββατο: 11:00 με 22:00
Κυριακή: 11:00 με 22:00