ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου – «Μ.Α.Ζ.Ι.» θα προσφέρουν μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013.

Μεταξύ άλλων οι δικαιούχοι θα υποβάλλονται σε μέτρηση σακχάρου, αρτηριακής πίεσης, ακρόαση καρδιάς και πνευμόνων καθώς και συμβουλευτική.

Οι εξετάσεις αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια της εκστρατείας δωρεάν ιατρικών εξετάσεων που ξεκίνησε από το 2011 από την ΕΕΦΙΕ με στόχο την κάλυψη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την κρίση και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ιατρικές τους ανάγκες δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕΦΙΕ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Ιμπριάλος.

Με αφορμή την επικείμενη ιατρική εξέταση των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου «ΜΑΖΙ- Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα», ο Πρόεδρος κ. Κώστας Γκιουλέκας δήλωσε από την πλευρά του τα εξής:
«Η κίνηση των φοιτητών της ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να εξετάσουν δωρεάν τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα», κατ΄επανάληψη μάλιστα, αφενός μεν είναι συγκινητική, αφετέρου δε, μας φέρνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Μακάρι το παράδειγμα των νέων αυτών ανθρώπων να γίνει κίνητρο και για άλλους συμπολίτες μας».