ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

BACK TO ATHENS 2013 (ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ EΩΣ ΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το φετινό Back to Athens 2013 ανοίγει σε εννέα χώρους με επτά εικαστικές επιμελητικές προτάσεις, δύο θεατρικές παραστάσεις, μουσικά events και προβολές, ομιλίες και παρουσιάσεις.

Στην Πλατεία Κοτζιά, στην περιοχή του Δημαρχειακού μεγάρου και στην καρδιά της Αθήνας, το Βack to Athens θα συγκεντρώσει και πάλι το αθηναϊκό καλλιτεχνικό δυναμικό σε μια φεστιβαλική συνένωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η διοργάνωση περιλαμβάνει εκτός από τους καλλιτέχνες, τους κατοίκους, τα καταστήματα, τα γραφεία, τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής με σκοπό τη γνωριμία και την προσέγγιση του κοινού και την εξοικείωση με την Πλατεία Κοτζιά.

Εγκαίνια:
Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο CAMP! στις 20:00 όπου θα γίνει η παρουσίαση όλων των εκδηλώσεων στους καλλιτέχνες, το κοινό, τους επιμελητές και τον Τύπο και ακολούθως θα ανοίξουν όλοι οι χώροι για να υποδεχθούν το κοινό στις 21:00.

Την ημέρα αυτή θα προλογίσουν η Πρέσβης της Αυστριακής Δημοκρατίας κα. Melitta Schubert. Οι χώροι θα παραμείνουν ανοικτοί μέχρι τις 23:30 και θα ακολουθήσει party με προβολές στο ισόγειο του CAMP!

Επιμέλεια - Οργάνωση:
Γιώργος Γεωργακόπουλος
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Φωτεινή Καπίρη

Συνεργαζόμενοι φορείς:
CAMP! Contemporary Art Meeting Point, Fresh Hotel, ArtWall, Cheapart.


Διεύθυνση:Ευπολίδος 4 και Απελλού 2 Τηλέφωνο:210-3247679, 
e-mail: info@campoint.gr