ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ 7Η ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΕΚΘΕΣΗ ''ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΗ'' ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟH Κοινωνία Ενεργών Πολιτών έδωσε σήμερα το παρόν, στη  Διαδραστική Πολυέκθεση ‘’Γεύσεις και Ζωή’’ που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο του Ζαππείου Μεγάρου. Η έκθεση αυτή διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά με πλήθος κόσμου να συρρέει κάθε φορά προκειμένου να απολαύσει αγνά παραδοσιακά αλλά και βιολογικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, την έκθεση επισκέφθηκαν τουλάχιστο 13.000 άνθρωποι μέσα στις τέσσερις μέρες, γεγονός που δείχνει ότι οι Έλληνες αγαπούν ιδιαίτερα τις γεύσεις, πόσο μάλλον αν αυτές παράγονται στον τόπο μας.

Χιλιάδες έμποροι και παραγωγοί έσπευσαν να παραβρεθούν στην έκθεση ‘’Γεύσεις και Ζωή’’ απ’όλα τα μέρη της χώρας με σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους και παράλληλα να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους, ότι η χώρα μας δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις υπόλοιπες όσον αφορά την παραγωγή εύγεστων και ποιοτικών προϊόντων.

H επόμενη έκθεση ‘’Γεύσεις και Ζωή’’ αναμένεται να επαναληφθεί το Φθινόπωρο. Μέχρι τότε αναμένουμε εναγωνίως το επόμενο γευστικό ταξίδι…

Απολαύστε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση παρακάτω.