ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013



EΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

21 Απριλίου 2013 | 8ο Σύστημα Προσκόπων Ακρόπολης & Πλάκα - Ακρόπολη


Σε μία ακόμη πρωτοποριακή δράση προχωρά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους Προσκόπους Ακροπόλεως.

Η διοργάνωση του Ποδηλατικού γύρου Προσκόπων Ακροπόλεως θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2013 (11:00 έως 14:00). Η εκκίνηση θα δοθεί από το 8ο σύστημα προσκόπων, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία του Αγ. Σώστη.

Στον αγώνα αναμένεται να πάρουν μέρος πάνω από 500 ποδηλάτες, ηλικίας άνω των 12 ετών. Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες - σε συνεργασία με το ινστιτούτο οδικής ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς - φυλλάδια για την οδική ασφάλεια.

Η διαδρομή του ποδηλατικού γύρου έχει ως εξής: Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Θρασύλλου - Βάκχου - στάση και δρώμενα από το 17ο Σύστημα Προσκόπων - Βύρωνος - Λυσικράτους - Φρυνίχου - Αρεοπαγίτου - Μακρυγιάννη - Βεϊκου - πεζόδρομος Ολυμπίου - στάση και δρώμενα από το 33ο Σύστημα Προσκόπων - Δημητρακοπούλου - Ζίννη - στάση και δρώμενα από το 56ο Σύστημα Προσκόπων - Φραντζή - στάση και δρώμενα από το 10ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων - Ηλία Ηλιού - Μπακνανά - Ντελακρουά - Θεοκλήτου - πλατεία Αγ. Σώστη και δρώμενα από το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων.

Διεύθυνση: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 43
Κυριακή 21 Απριλίου 2013, ώρες: 11:00