ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΘΕΣΕΙΣ 100 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

Ζητούνται 100 πτυχιούχοι Τμημάτων Ιστορίας – Αρχαιολογίας με ειδίκευση στην Αρχαιολογία για συμμετοχή σε έργο αναφορικά με σωστικές ανασκαφικές εργασίες του προϊστορικού οικισμού Ανάργυροι ΧΙ στην περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας υπό την επιστημονική επίβλεψη της ΚΘ’ ΕΠΚΑ. 
Η παρούσα ανασκαφική έρευνα λαμβάνει χώρα στο ορυχείου πεδίου Αμυνταίου. Αποτελεί τη συνέχεια ενός εκτεταμένου σωστικού έργου της ΚΘ΄ ΕΠΚΑ στο συγκεκριμένο χώρο, το οποίο ξεκίνησε από το έτος 2003 και οδήγησε στον εντοπισμό και την ανασκαφή δεκάδων θέσεων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Η έρευνα κατά το τρέχον διάστημα θα εστιαστεί στον προϊστορικό οικισμό Ανάργυροι ΧΙ και ειδικότερα στην 4η και 5η ζώνη ανασκαφής.
Ήδη η συστηματική διερεύνηση των προηγούμενων ζωνών του οικισμού των Αναργύρων ΧΙ αποκάλυψε τμήμα εγκατάστασης της Εποχής του Χαλκού, με λείψανα τάφρων, οικιστικών συνόλων, αποθηκευτικών λάκκων κλπ.
Η συνέχιση και ολοκλήρωση του σωστικού έργου, θα επιτρέψει τη συγκέντρωση άφθονου υλικού και πλήθους δεδομένων και θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό στην σύνθεση της συνολικής εικόνας της προϊστορίας στον περιβαλλοντικά ιδιαίτερο χώρο των τεσσάρων λιμνών.
Παροχές

  • Καλύπτεται Διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής
  • Μεταφορά με λεωφορείο από και προς το χώρο της ανασκαφής
  • Αμοιβή με ασφάλεια ΙΚΑ από 1100 € - 1400 €
Χρόνος Απασχόλησης: 2-3 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης
Πληροφορίες στο τηλ. 23860 61142 Αποστολή βιογραφικών στο bio.arch@yahoo.gr
Για την αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ