ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019/Ώρα:11.00
 Το Ινστιτούτο Αξιοποίησης Προϊόντων Ελληνικής Φύσης και η Αλυσίδα Ελπίδας 
σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα: 
«Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια»

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο φλέγον θέμα της Οδικής ασφάλειας. Το πρόσφατο παρελθόν στη χώρα μας, αποδεικνύει δυστυχώς, πως οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί, δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει σωστή οδική συμπεριφορά και ασφαλής οδήγηση.

Η οδήγηση είναι όντως «η πιο επικίνδυνη καθημερινή μας συνήθεια» αν αναλογιστούμε ότι την τελευταία 5ετία είχαμε περισσότερους από 4000 νεκρούς σε τροχαία ατυχήματα.

Η Ημερίδα μας καλεί να προβληματιστούμε αλλά και να συνειδητοποιήσουμε τις εκατόμβες αίματος στην άσφαλτο. Να αναρωτηθούμε τι φταίει και πως μπορούμε να το αποφύγουμε αλλά και πώς να το αντιμετωπίσουμε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις/ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες & αναλυτές από τον Πανεπιστημιακό, Δημοσιογραφικό χώρο, αλλά και από τον χώρο της Υγείας και της Ασφάλειας του Πολίτη (μεταξύ άλλων ο Πάνος Σόμπολος - δημοσιογράφος, Ιωάννης Κωλέττης, δικηγόρος με εξειδίκευση στα τροχαία ατυχήματα, Κώστας Στεφανής, πρωταθλητής ράλι, δημοσιογράφος και Διευθυντής περιοδικού, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και ο Διευθυντής της Τροχαίας Πειραιά).

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφαλείας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την ομάδα Σούπερ Ήρωες θα ενημερώσουν και θα ευαισθητοποιήσυν τα παιδιά με ένα πρωτοποριακό διαδραστικό πρόγραμμα αφού είναι κοινή διαπίστωση ότι προκειμένου να σημειωθεί πρόοδος στα θέματα οδικής ασφάλειας στη χώρα μας, θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν κυρίως τα παιδιά με σωστή εκπαίδευση, πρόληψη και ενημέρωση
  

Πολυχώρος «Hellenic Nature»
 Πέτρου Ράλλη 97, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts