ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

HΜΕΡΙΔΑ: «Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:17.30
Το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη» και η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Embryolab» 
διοργανώνουν Hμερίδα με θέμα:
 «Η Γονιμότητά μου - Το Μέλλον μου - Η Οικογένειά μου»  

Πρόκειται για ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης που πραγματοποιούνται σε όλη την Ευρώπη για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας, υπό την ομπρέλα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Fertility Europe.

Σε δύο πάνελ που θα συντονίσουν ο κ. Νίκος Χριστοφορίδης MD, FRCOG, DFFP, γυναικολόγος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, επιστημονικός και κλινικός διευθυντής Embryolab και συνιδρυτής Embryolab Academy και η κα Αλεξία Χατζηπαρασίδου MSc, Sr. κλινική εμβρυολόγος, διευθύντρια Εργαστηρίων Embryolab και διευθύντρια Embryolab Academy, θα παρουσιαστούν τα νεότερα δεδομένα για την υπογονιμότητα και οι επιλογές που προσφέρει η σύγχρονη επιστήμη της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη γυναίκα και τον άντρα του σήμερα.

Γονιμότητα και πρόληψη

Οι ειδικοί της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Embryolab θα ενημερώσουν το κοινό για τη γονιμότητα, τη σημασία της πρόληψης, αλλά και της σωστής διαχείρισης της. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ισότιμα στα πάνελ συζήτησης με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Για πρώτη φορά μάλιστα σε εκδήλωση με θέμα τη γονιμότητα θα συζητηθούν οι προβληματισμοί και οι επιλογές γονιμότητας για φορείς και ασθενείς με μεσογειακή αναιμία και για γυναίκες με καρκίνο του μαστού, με τους εκπροσώπους των «Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας» και «Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του Μαστού, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, Ν. Θεσσαλονίκης»

«Μιλάμε για την ισότητα, τη δικαιοσύνη, την εκπαίδευση και την ασφαλή πρόσβαση σε θεραπείες γονιμότητας για όλους. Στην Ευρώπη περισσότεροι από 25 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν την υπογονιμότητα. Δεν είναι ταμπού. Ελάτε να το συζητήσουμε» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Embryolab


Ξενοδοχείο Makedonia PalaceΛ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts