ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:18.00
Το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (Cyber Security International Institute – CSI) με την υποστήριξη της COSMOTE, και η Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη», διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:
«Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου»

Κύριος ομιλητής:
κ.Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αντιστράτηγος ε.α. ειδικός ερευνητής – αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI).

Η συμμετοχή των γονέων και των παιδιών στην Ημερίδα θεωρείται επιβεβλημένη, γιατί εκτός των άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την έμπειρη επιστημονική ομάδα του CSI, για θέματα ορθής χρήσης της τεχνολογίας , ασφαλούς πλοήγησης, καθώς και για την διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών.

Όλοι και όλες (γονείς, εκπαιδευτικοί παιδιά κλπ) δεν θα πρέπει να λείψουν από την συγκεκριμένη Ημερίδα, αν επιθυμούν την πλήρη ενημέρωσή τους στο καυτό θέμα που είναι το διαδίκτυο και οι πιθανοί κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο ψηφιακό περιβάλλον , κυρίως για τα παιδιά, καθώς και την αντιμετώπισή τους.


Στέγη Γραμμάτων και Καλών Τεχνών
 Αίθουσα Αμφιθεάτρου 
 Πλατεία Διοικητηρίου 1Α, Ξάνθη


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts