ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

2ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
10 - 12 Ιανουαρίου 2019
 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η Επιστημονική Εταιρεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Δημιουργία Ζωής» 
 διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής 
«Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση»

Η αλματώδης εξέλιξη στον τομέα της Βιοτεχνολογίας, συμβάλλει καθοριστικά στην πρόοδο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και στη βελτίωση των μεθόδων της. Οι εξελίξεις αυτές και τα νεώτερα δεδομένα θα αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο των εργασιών του Συμποσίου αυτού. 
Στο Συμπόσιο θα συζητηθούν παράλληλα και τα νεότερα δεδομένα στην επεμβατική αντιμετώπιση της Ενδομητρίωσης.

Στο 2ο Επιστημονικό Συμπόσιο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης ξένοι ομιλητές, οι οποίοι είναι εκπρόσωποι των πιο προχωρημένων και πρωτοποριακών τεχνικών στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή που εφαρμόζονται και διερευνώνται σήμερα στην Κλινική πράξη. Πιο συγκεκριμένα:

    Ειδικοί στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: C. Stratakis, K. Barnhart, R. Scott, A. Pellicer, H. Fatemi, D. De Ziegler, K. Kawamura, E. Lambarta κ.α.
    Ειδικοί στην Ενδομητρίωση: C. Chapron, F. Petraglia, V. Chiantera, J. Εnglish, A. De Giovanni, J. Keckstein, J. Donnez κ.α.
    Ειδικοί Επιστήμονες – Ερευνητές: D. Egli, S. Mitalipov, E. Telfer, E. Fragouli, K. Spaeth, N. Costa Borges, B. Heindryckx

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου τα πλέον έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν σχετικά με τις νέες εξελίξεις και με τα επιτεύγματα και αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.
 
Θα αναπτυχθούν εξειδικευμένα θέματα υπογονιμότητας, από την πρόκληση ωορρηξίας, την υποστήριξη της ωχρινικής φάσης, έως τις προχωρημένες νεότερες τεχνικές όπως η ενεργοποίηση in vitro του ωοθηκικού ιστού, η δημιουργία του πρώτου ανθρώπινου ωαρίου στο εργαστήριο, η θεραπευτική τροποποίηση των γονιδίων in vitro καθώς και νεότερα δεδομένα στην ευρύτερη χρήση του «Spindle Transfer» στην κλινική εφαρμογή.

Τέλος, στα πλαίσια του Συμποσίου διοργανώνεται Τηλεδιάσκεψη, σε συνεργασία με το περιοδικό Fertility Sterility της ASRM (American Society of Reproduction Medicine), υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Dominique De Ziegler, με θέμα τη χρήση των μιτοχονδρίων στην αναπαραγωγή. Τη συζήτηση θα παρακολουθήσουν ζωντανά πάνω από 7.000 μέλη της ASRM σε 100 χώρες ανά τον κόσμο.


 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
 Αίθουσα “Banquet”











 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts