ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 
 Ώρα:09.00

Η Ευρωκλινική Παίδων
 διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά
 Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:
 "Επίκαιρα Παιδιατρικά Θέματα"
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την παιδιατρική κοινότητα αλλά και προσκεκλημένους ομιλητές.

Η Ευρωκλινική Παίδων συμπληρώνει  φέτος 16 χρόνια εμπειρίας στην παιδιατρική φροντίδα και ανανεώνει την ετήσια συνάντησή της με την παιδιατρική κοινότητα θέτοντας για ακόμη μια χρονιά στο κέντρο των ιατρικών εξελίξεων τον μικρό ασθενή, με απώτερο στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας στους μικρούς ασθενείς.

Την Ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ως ομιλητές καταξιωμένοι παιδίατροι της Ευρωκλινικής Παίδων καθώς και οι προσκεκλημένοι ομιλητές Γαρούφη Αναστασία, Αν. Καθηγήτρια Β’ Παιδιατρικής ΕΚΠΑ, Νικολαΐδου-Καρπαθίου Πολυξένη, Ομότιμη Καθηγήτρια Γ’ Παιδιατρικής ΕΚΠΑ και ο κος Παπαδάκης Βασίλειος, Διευθυντής Τμήματος Αιματολογίας – Ογκολογίας, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, οι οποίοι θα αναφερθούν σε ενδιαφέροντα παιδιατρικά θέματα που άπτονται της ειδικότητάς τους.

Μερικά από τα  θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν το άσθμα στην Παιδική ηλικία, η διάγνωση και αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας στα παιδιά, ο ρόλος του νεογνολόγου και παιδιάτρου στη διάγνωση των κληρονομικών μεταβολικών νοσημάτων, παλινδρομική νόσος στα βρέφη και παιδιά κ.α.

Η 14η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει και τον κο Ευγένιο Τριβιζά, Εγκληματολόγο – Συγγραφέα.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

 Αίθουσα "Ολυμπία"
Αίγλη Ζαππείου





https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts