ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ HR MANAGERS»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018/Ώρα:10.00π.μ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Ημερίδα ενημέρωσης
 «Διαχείριση Προσωπικού & Ηλικιακή Διαφορετικότητα στην Εργασία - Ευκαιρίες και Προκλήσεις για HR Managers»

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου HR4AD, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016 και έχει διάρκεια 2 έτη. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η εταιρεία EXELIA, η οποία σχεδιάζει και διαχειρίζεται προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που αφορούν στην ανάπτυξη καινοτόμων παιδαγωγικών μεθοδολογιών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού από τον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, σπουδαστές διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, εκπροσώπους επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εργασιακούς συμβούλους, εκπροσώπους συνδέσμων ανθρωπίνου δυναμικού, όπως και οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να ενημερωθεί για την διαχείριση της ηλικιακής διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας

Η συζήτηση που θα ακολουθήσει αφορά στην ανάγκη βελτίωσης της διαχείρισης της ηλικιακής διαφορετικότητας στην εργασία, στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σχετικά με υφιστάμενες καλές πρακτικές στην εργασία και την παρουσίαση των υλικών και εργαλείων που έχει παράξει η κοινοπραξία του HR4AD.

 Τα εκπαιδευτικά υλικά του HR4AD θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα μετά το πέρας του έργου και σκοπεύουν στην ενίσχυση της εκπαίδευσης διαχειριστών προσωπικού στους χώρους εργασίας με προσωπικό μεγάλης ηλικιακής διαφορετικότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:





 Αthens Digital Lab Σεράφειου Δήμου Αθηναίων 
Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα






 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts