ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΠΟΛΕΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΑ»

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018/Ώρα:19.00
 «Πόλεις φιλικές για άτομα με άνοια»
 είναι ο τίτλος της ενημερωτικής ημερίδας που διοργανώνεται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.

Στόχος η ενημέρωση των δημοτών για την άνοια, που στις σημερινές κοινωνίες αποτελεί μια ασθένεια η οποία συνεχώς αυξάνεται, αλλά και η αναζήτηση των τρόπων με τους οποίους οι δήμοι μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος προς την άνοια.

Βασική ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer Μάγδα Τσολάκη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγτάτιος Καϊτεζίδης και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής προστασίας, με τη συμμετοχή του στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, καθώς στο Πανόραμα στεγάζεται το κέντρο του δικτύου για τη Βόρεια Ελλάδα και μέσω αυτού με την ενεργό στήριξη στο πρόγραμμα δημιουργίας στους δήμους συμβουλευτικών σταθμών για την άνοια και το Alzheimer


 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
Σαμανίδη Αποστόλου 21, Πανόραμα Θεσσαλονίκης 















 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts