ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

1ο ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΜΑΙΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ
 18 - 20 Μαΐου 2018
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Ινστιτούτο Γυναικολογικής Ογκολογίας & Μαστολογίας σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ. και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων και της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. 
διοργανώνουν το 
  1ο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο με τίτλο:
 «Η Απεικόνιση στη γυναίκα»


Στα πλαίσια του συνεδρίου, ως προσυνεδριακές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν τα ολιγάριθμα Workshops «Doppler στη Μαιευτική Υπερηχογραφία» και «Περινεϊκό Υπερηχογράφημα», στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου 2018.
 
Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση της νέας γνώσης, των διαφόρων απόψεων και της προϋπάρχουσας εμπειρίας στην Απεικόνιση στη Γυναίκα, σε όλες τις πτυχές της υγείας της - μαστός, γυναικολογία, υπογονιμότητα, εμμηνόπαυση και εμβρυομητρική ιατρική. Ευελπιστούμε το συνέδριο να προσφέρει συνολική γνώση, προσαρμοσμένη στις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου Μαιευτήρα – Γυναικολόγου. 
 
Ιδιαίτερα σημαντικό και ξεχωριστό γεγονός του συνεδρίου είναι ότι θα ενσωματωθούν οι τιμητικές εκδηλώσεις για την αφυπηρέτηση από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. των κ.κ. Καθηγητών Ευστράτιου Ασημακόπουλου και Θεοχάρη Ταντανάση. 

Οι εκδηλώσεις αυτές θα εμπλουτιστούν µε την παρουσία του διεθνούς φήμης Κύπρου Νικολαΐδη, Καθηγητή Εμβρυϊκής Ιατρικής και «πατέρα» της αυχενικής διαφάνειας, της πρόβλεψης και πρόληψης του πρόωρου τοκετού και της προεκλαμψίας, αλλά και μεταξύ των πατέρων της θεραπείας του εμβρύου.








Παρασκευή 18 Μαΐου 2018
 Γ.Ν.Θ. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ"
Β' Μαιευτική Γυναικολογική Κλινικη Α.Π.Θ. (4ος Όροφος)
Κωνσταντινουπόλεως 49, Θεσσαλονίκη

 
 19 - 20 Μαΐου 2018