ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ"

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018/Ώρα:18.00

 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας 
διοργανώνει Ημερίδα με θέμα:
"Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων και Ποτών,
Αγορανομικές Διατάξεις σχετικά με Επιχειρήσεις και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος"

Κύριος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Πασιάς Ιωάννης, Διδάκτωρ Χημείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ.

Η ομιλία θα έχει σαν κύριο θέμα τις αγορανομικές διατάξεις και την εφαρμογή τους από επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, ανεξαρτήτου μεγέθους, όπως καφετέριες, φούρνους, εστιατόρια, ξενοδοχεία,ταβέρνες, σνακ μπαρ, μπυραρίες, μεζεδοπωλεία, παραδοσιακά καφενεία, πιτσαρίες, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία κ.α.

Οι υγειονομικοί όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών άλλαξαν πρόσφατα σύμφωνα με το ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017

 Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι σύννομη με τις υγειονομικές διατάξεις και απαιτήσεις και να ξεχωρίσει προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας έχουν πλέον αυξηθεί.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού που ασκούν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες: παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων και σε όσους εμπλέκονται με τον χειρισμό τροφίμων. 
Απευθύνεται επίσης σε υπευθύνους εταιρειών που εμπλέκονται και σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα (π.χ. εταιρείες συμβούλων, εταιρείες μυοκτονιών, κατασκευαστών εξοπλισμού, εταιρείες συσκευασίας κλπ.)


 Επιμελητήριο Φθιώτιδας