ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018/Ώρα:10.00π.μ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο- Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας

διοργανώνει την 4η Πανελλήνια Ημερίδα ΑΥΤΙΣΜΟΥ
με τίτλο:
«Αυτισμός… ένα πολύτιμο δώρο»

Το ποσοστό του αυτισμού στις μέρες μας έχει αυξηθεί εντυπωσιακά και αναμφισβήτητα. Έχουμε πλέον φθάσει στο σημείο όπου ο καθένας μας μπορεί να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον στο ιδιαίτερα ευρύ και δυστυχώς ανεξερεύνητο φάσμα του αυτισμού.
 

Ο αυτισμός καθώς τα χρόνια περνούν έχει αποδεδειγμένα χαρακτηριστεί σαν θείο δώρο και μάλιστα πολύτιμο ανάμεσα στο σύνολο.
Η έλλειψη γνώσης όμως, ιδιαιτέρως σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο τόσο στο ίδιο το άτομο όσο και σε ολόκληρο τον κοινωνικό του περίγυρο προκαλώντας ανεπούλωτες πληγές.
 

Στην 4η Πανελλήνια Ημερίδα Αυτισμού με τίτλο «Αυτισμός… ένα πολύτιμο δώρο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να γνωρίζετε από κοντά αληθινές  περιπτώσεις αυτισμού  μέσα από πραγματικές μαρτυρίες ατόμων και των γονέων τους, που βίωσαν το μυστηριώδες αυτό φάσμα και κατάφεραν τελικά να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους με κάθε λεπτομέρεια.
 

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της ειδικής αγωγής από το 2006 Θεραπευτικά και από το 2009 Εκπαιδευτικά, πραγματοποιώντας σεμινάρια εξειδίκευσης και κατάρτισης ειδικών.
 

Στο παρελθόν έχει διοργανώσει Πανελλήνιες Ημερίδες σχετικά με τις Μαθησιακές Διαταραχές (6 Πανελλήνιες Ημερίδες Μαθησιακών Διαταραχών) και τον Αυτισμό (4 Πανελλήνιες Ημερίδες Αυτισμού) όπου εξειδικεύεται με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία σε Πάτρα και Αθήνα. (Δείτε σχετικά links στο www.mpoxatziar στην κατηγορία ‘’Είπαν για εμάς’’.)
 

Είναι ένα πλέον υπερσύγχρονο κέντρο αποκατάστασης αναπτυξιακών προβλημάτων με πρωτοποριακές μεθόδους Θεραπείας επιστημονικά αποδεδειγμένες και πιστοποιημένες σε Ευρώπη και Αμερική.
 

Πρόκειται για μία ανιδιοτελή προσπάθεια, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και ειδικών που έχουν σχέση με τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.
 

 Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων King George Hall και η παρακολούθηση της, για το κοινό της Πάτρας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2610433852 & 6972202289, στο email grammateia@mpoxatziar.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mpoxatziar.gr

Επιστημονικός Υπεύθυνος:
Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος
Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician – Clinic Director -  trainer, S.I  INPP  S. P.
Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας & Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας
Sensory Integration Therapist
INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)
Θεραπευτής Lidcombe(Τραυλισμός προσχολικής ηλικίας – εκπαίδευση γονέων)
Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, USA)
Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου, Βουλγαρίας, Ιταλίας & Oμάν (Ην. Αραβικά Εμιράτα) – Εκπαιδευτής Ίρλεν
Πρόγραμμα ΑΒΑ – Pyramid



 king George Hall 
 Πλατεία Γεωργίου 1Α, Πάτρα