ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Η ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:12.00-13.30

 Ο Τομέας Διαιτολογίας και Διατροφής και ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν σε συνεργασία με την εταιρεία Agnotis Pure Philosophy, 
Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα:
 «Η Ολιστική Διατροφή Στη Ζωή Μας» 
 Η Ολιστική Διατροφή είναι ουσιαστικά η πρόληψη ή θεραπεία διαφόρων καταστάσεων του οργανισμού με τη βοήθεια ανεπεξέργαστων, αγνών τροφίμων σε ισορροπία και ποικιλία, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσουν ή επαναφέρουν την υγεία και τη ζωτικότητα στον οργανισμό.

Η Agnotis Pure Philosophy, εμπνευσμένη από την κρητική φύση και διατροφή, παράγει προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος από συστατικά που προέρχονται από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Βασικό μέλημά της είναι να μεγιστοποιήσει τα οφέλη για το δέρμα χωρίς να φέρει επιβλαβείς επιπτώσεις στο περιβάλλον, όπως χρήση πειραματόζωων.

Με εισηγήτρια του σεμιναρίου την κα Βίβιαν Βουλγαράκη, Co-Founder της Agnotis Pure Philosophy, θα πραγματοποιηθεί μία εκτενής ενημέρωση για τη σπουδαιότητα της ολιστικής διατροφής στην καθημερινή ζωή και τη χρήση ολιστικών προϊόντων περιποίησης, που συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας, της μακροβιότητας και της νεότητας των κυττάρων.

Ο Αριστοτέλης έλεγε: «ο τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε ζήσει». Οι διατροφικές συνήθειες λοιπόν, καθορίζουν τη φυσική κατάσταση και υγεία του οργανισμού υπογραμμίζοντας ότι η πλήρης υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή είναι αδύνατη.


ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 - ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΕΔΩ