ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ»

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017/Ώρα:11.00π.μ
Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης 
διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα:
 «Αντισύλληψη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα»

Με εισηγητή τον κο Τανιμανίδη Παναγιώτη, έμπειρο Μαιευτήρα-Χειρούργο- Γυναικολόγο, θα πραγματοποιηθεί μία διεξοδική ενημέρωση αναφορικά στην αντισύλληψη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα αίτια μετάδοσης, την αντιμετώπιση αλλά κυρίως την πρόληψη ενάντια τους.

Δεδομένης της αύξησης του αριθμού των εκτρώσεων στην Ελλάδα, οι οποίες αγγίζουν τις 300.000 ετησίως από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, η ενημέρωση για τις σύγχρονες αντισυλληπτικές μεθόδους καθίσταται εξίσου επιτακτική με την πληροφόρηση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η έγκυρη πληροφόρηση για την αντισύλληψη, την πρόληψη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, σε συνδυασμό με την γνωστοποίηση των κινδύνων που ελλοχεύει η έλλειψη ενημέρωσης και μη λήψης προφυλάξεων.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται προς όλους τους σεξουαλικά ενεργούς πολίτες και κυρίως τους νέους, για να τονιστεί ότι η απόλαυση της ερωτικής ζωής συμπορεύεται με την ασφάλεια και πρόληψη που απαιτείται πριν και κατά τη διάρκεια της επαφής. Η Υγεία είναι εκείνο το στοιχείο που χρειάζεται κάθε ζωντανός οργανισμός για μία ισορροπημένη ζωή, ενώ η γνώση και η ενημέρωση καθίστανται αναγκαίες για τη διατήρησή της


iekalfa.gr


ΙΕΚ ΑΛΦΑ
 Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 - ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΕΔΩ