ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΦΗ 2018, ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  09 - 15 Ιουλίου 2018
Μετά το εναρκτήριο Διεθνές Θερινό Σχολείο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017, με θέμα Ο Καβάφης στον κόσμο, το Θερινό Σχολείο αυτής της χρονιάς θα εστιάσει στον Καβάφη και την Αρχαιότητα, ένα θέμα που μοιράζεται πολλά συνδετικά στοιχεία με τις οικουμενικές ανησυχίες του Θερινού Σχολείου 2017. 

Την επιμέλεια του Διεθνούς Θερινού Σχολείου Καβάφη 2018 θα έχουν η Constanze Güthenke (Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης) και ο Δημήτρης Παπανικολάου (Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης)

Οι 12 νέοι ερευνητές που θα επιλεγούν θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από πανεπιστημιακούς διεθνούς φήμης, να διερευνήσουν τα δεδομένα νέων ερευνητικών προσεγγίσεων και να συμμετάσχουν στην τρέχουσα φιλολογική συζήτηση. 

Διδακτορικοί φοιτητές, μεταδιδακτορικοί ερευνητές και νέοι ερευνητες των οποίων τα επιστημονικά ενδιαφέροντα σχετίζονται με τη Συγκριτική Λογοτεχνία, την Παγκόσμια Λογοτεχνία, τις Σπουδές Φύλου, τις Καβαφικές Σπουδές, τις Νεοελληνικές Σπουδές και συναφείς τομείς, προσκαλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής 

 Ένας από τους στόχους του Διεθνούς Θερινού Σχολείου Καβάφη είναι να ενθαρρύνει τις μελλοντικές συνεργασίες και την έρευνα, ιδιαίτερα μεταξύ μελετητών που ακολουθούν διαφορετικές μεθοδολογίες και βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της σταδιοδρομίας τους. Για τον λόγο αυτόν, οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν στα τέλη Φεβρουαρίου και θα τους ζητηθεί να υποβάλουν εκ των προτέρων ένα προσχέδιο της παρουσίασής τους.

Το Διεθνές Θερινό Σχολείο θα καλύψει όλες τις δαπάνες για τα δίδακτρα, τη διαμονή και τη διατροφή όλων των συμμετεχόντων. Συνεπώς, δεν υπάρχει απαίτηση αμοιβής για τα δίδακτρα. 

Οι φοιτητές και οι μελετητές σε πρώιμο στάδιο της σταδιοδρομίας τους μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση επιχορήγησης για την κάλυψη του συνόλου ή μέρους της δαπάνης μετακίνησής τους στην Αθήνα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
31/01/2018

onassis.org











ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 - ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΕΔΩ