ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 2020", ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018/Ώρα:09.30
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Πλαίσιο "Ορίζοντας 2020" (Horizon 2020) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ),
 σας προσκαλεί σε ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:
 "Η Ενέργεια στον Ορίζοντα 2020"

 Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης για τον τομέα της Ενέργειας μέσω του προγράμματος "Ορίζοντας 2020".

 Με το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020", που αποτελεί το χρηματοδοτικό πλαίσιο της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία κατά την περίοδο 2014-2020, η ΕΕ επενδύει περαιτέρω στην Έρευνα και την Καινοτομία στον τομέα της Ενέργειας, υποστηρίζοντας σχετικές δράσεις που προωθούν την ανάπτυξη στους τομείς της επιστήμης, της βιομηχανίας και των κοινωνικών προκλήσεων.

Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα "Ασφαλής, καθαρή και αποδοτική ενέργεια" και τις νέες προκηρύξεις για το διάστημα 2018-2020.

 Ο Εθνικός Εκπρόσωπος του προγράμματος θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς και στατιστικά στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα "Ασφαλής, καθαρή και αποδοτική ενέργεια" του Ορίζοντα 2020.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης θα παρουσιάσει τις δράσεις και υπηρεσίες του ως Εθνικό Σημείο Επαφής και μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas. Στατιστικά στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή στις πρώτες προκηρύξεις της Κοινωνικής Πρόκλησης 3 "Ασφαλής, Καθαρή και Αποδοτική Ενέργεια" διατίθενται στην ιστοσελίδα http://metrics.ekt.gr/el/node/338








 Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
 Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας 
Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 - ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΕΔΩ