ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ»

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017/Ώρα:08.00
Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και με τη συνεργασία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.Ν.Ο.)
 διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο:
 «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Ορθολογική Χρήση των Αντιβιοτικών»

Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών προκαλεί έντονο προβληματισμό στον επιστημονικό κόσμο, καθώς η παγκόσμια ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να έρχεται αντιμέτωπη με μια διαχρονική απειλή: τη μικροβιακή αντοχή.
 Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι αρκετά οξυμένο και αποτελεί σημαντική «παθογένεια», που επιβαρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος της Ημερίδας είναι να αποτελέσει εφαλτήριο για την εμβάθυνση και την έγκυρη ενημέρωση γύρω από την επαγρύπνηση για την ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες δημόσιων και ιδιωτικών Υγειονομικών Μονάδων.

Έγκριτοι ειδικοί και διακεκριμένοι επιστήμονες, πρωτοπόροι σε θέματα Δημόσιας Υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, θα συμμετάσχουν με ομιλίες, ενώ διάλεξη ως επίσημη προσκεκλημένη θα δώσει η Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (European Center for Disease Prevention and Control), Dr. Andrea Ammon.

Η Ημερίδα αξιολογείται με πέντε (5) μόρια από τον Πανελλήνιο Ιατρικό 


ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center
  Λεωφ. Μεσογείων 107, Αθήνα






 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts