ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
Ώρα:16.00
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και η ΕΥ, 
διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: 
"Νέα Κανονιστικά Πλαίσια και Κίνδυνοι - Φορολογική Επικαιρότητα"

Στην έναρξη των εργασιών της ημερίδας ο κ. Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, θα απευθύνει χαιρετισμό και στη συνέχεια εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες θέματα όπως τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό "General Data Protection Regulation” (GDPR) και τον εξωδικαστικό Συμβιβασμό ενώ επίσης θα αναφερθούν και σε τρέχοντα φορολογικά θέματα.

Ειδικότερα, η κα Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, η κα Γιούλη Τραγουλιά, Δικηγόρος στη Δικηγορική Εταιρεία Νικόλας Κανελλόπουλος - Χαρά Ζέρβα & Συνεργάτες και ο κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Director Υπηρεσιών Ασφάλειας Κυβερνοχώρου και Προστασίας Δεδομένων & Ιδιωτικότητας στην ΕΥ Ελλάδος, θα αναφερθούν στον Ε.Κ. GDPR και στο κατά πόσο μία ελληνική εταιρεία είναι έτοιμη για την εφαρμογή του.

Το θέμα του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού θα αναλύσουν ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος – Διαμεσολαβητής, Γενικός Γραμματέας του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ., η κα. Αρετή Σισμανίδου, Στέλεχος του Νομικού Τμήματος της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και η κα. Αθηνά Σιαφαρίκα, Δικηγόρος της Δικηγορικής Εταιρείας Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες.

Τέλος στους φορολογικούς ελέγχους σε νομικά πρόσωπα, στα μέτρα διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος, στην παραγραφή του δικαιώματος του δημοσίου για καταλογισμό φόρου και στις πρόσφατες εξελίξεις στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων θα επικεντρωθούν στις εισηγήσεις τους ο κ. Στέφανος Μήτσιος, Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος και η κα Κωνσταντίνα Γαλλή, Director των Φορολογικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια και των τριών ενοτήτων θα ακολουθήσει συζήτηση και οι εισηγητές απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινούΞενοδοχείο Porto Palace
Αίθουσα TIMBER
  26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts