ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΓΕΦΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GEFYRA"

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017
Ώρα:09.00
Το CSR HELLAS διοργανώνει την Ημερίδα: 
"ΓΕΦΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GEFYRA"

Με σκοπό την παρουσίαση στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα του προγράμματος GEFYRA (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration) που συνδέει τη πρωτοβουλία EP4Y (European pact 4 Youth) (link is external) με το πρόγραμμα για τη μαθητεία (Eu talent). (link is external)

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το θέμα του χάσματος δεξιοτήτων, η παρουσίαση του προγράμματος και σαν αποτέλεσμα η δέσμευση των επιχειρήσεων σε παροχή ποιοτικών θέσεων εργασίας στους 3 άξονες (μαθητεία, πρακτική άσκηση, επαγγελματική κατάρτιση).

Στο πρώτο panel της ημερίδας, θα παρουσιαστούν πολιτικές και πρωτοβουλίες και θα υπάρξει ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, μεταξύ ομιλητών και κοινού, σχετικά με τα παραπάνω αναφερόμενα προβλήματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στο δεύτερο panel, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές επιχειρήσεων και μαζί με τις εμπειρίες των επωφελούμενων θα συζητηθούν οι προσδοκίες καθώς και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αυτών με σκοπό να προκύψουν συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του χάσματος στη πράξη





 Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
Ακαδημίας 7, Αθήνα







 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts