ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: "UNSPOKEN VOICES"

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017/Ώρα:09.00-13.00
 Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας πραγματοποιούν Ημερίδα με τίτλο «Unspoken Voices | Meeting the health needs of women refugees across Europe» Για τον απολογισμό δράσης για το 2016 για το έργο «Μητέρα & Παιδί»
 
Το πρόγραμμα «MSD for Mothers» είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που υποστηρίζει μητέρες και παιδιά με στόχο τη βελτίωση και την προστασία της ζωής των εγκύων γυναικών και των νεογνών αυτών.
 
Το πρόγραμμα για την Ελλάδα, με τίτλο «Μητέρα και Παιδί», είναι ένα πρόγραμμα διετούς διάρκειας και απευθύνεται σε γυναίκες Ελληνίδες και υπηκόους τρίτων χωρών με μειωμένη πρόσβαση στο σύστημα υγείας και έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών και την αποτελεσματική προστασία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και μετά από αυτόν.
 
Κατά τον πρώτο χρόνο υλοποίησης του προγράμματος έχουν λάβει φροντίδα περισσότερες από 28.000 γυναίκες και πάνω από 4.500 βρέφη και νήπια. 
Το πρόγραμμα προσφέρει ιατρική φροντίδα μέσω κινητών μονάδων σε όλη τη χώρα, καθώς και μέσω των Ανοιχτών Πολυιατρείων των Γιατρών του Κόσμου. Παράλληλα, υλοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας, σε εξειδικευμένες εκπαιδευτικές ενότητες.
 
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν ο απολογισμός από τον πρώτο χρόνο υλοποίησης του προγράμματος «Μητέρα και Παιδί» σε 28.000 γυναίκες, τα αποτελέσματα έρευνας σε 14.000 γυναίκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και τα θέματα πρόσβασης σε υπηρεσίες μητρικής φροντίδας και προτάσεις πολιτικής σε Ευρωπαϊκές Εθνικές Κυβερνήσεις και Οργανισμούς για τη διασφάλιση της μητρικής υγείας

 NJV Athens Plaza
Λ.Βασιλέως Γεωργίου 2, Σύνταγμα










ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
  ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ:
"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW"
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
& ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ
ή καλέστε στο 
ΤΗΛ: 210 5277089
http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2017/09/interview.html