ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017/Ώρα:11.00-17.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης και ο Δρ Δημήτρης Σταυρόπουλος, φίλος και συνεργάτης του ιδρυτή της μεθόδου Bert Hellinger, και εκείνος που εισήγαγε την Συστημική Αναπαράσταση (Σ.Α.), όπως και την ονόμασε, στην Ελλάδα, σας προσκαλούν σε μιαν ανοικτή παρουσίαση της μεθόδου, όπως εφαρμόζεται από την απαρχή της μέχρι και τις τελευταίες γόνιμες εξελίξεις της.
 
Η Συστημική και Οικογενειακή Αναπαράσταση αφορά στην βιωματική αποτύπωση ενός συστήματος (οικογενειακού ή κοινωνικού), με την βοήθεια εκπροσώπων από τους συμμετέχοντες σε μια ομάδα, που συνέρχεται γι’ αυτό τον σκοπό και πλαισιώνεται από την παρουσία και καθοδήγηση έμπειρου συντονιστού.

 Το ερευνώμενο σύστημα αποκαλύπτει πτυχές και πληροφορίες αλλιώς απροσπέλαστες, που επιτρέπουν και βιωματική αυτογνωσία αλλά και αποτελεσματικές θεραπευτικές προσεγγίσεις.
 
Στην ανοιχτή αυτή συνάντηση, θα παρουσιαστούν κατ’ αρχήν οι βασικές αρχές της μεθόδου και τα θεωρητικά συμπεράσματα από την 25χρονη εφαρμογή της διεθνώς. 

Επίσης, θα ακολουθήσει βιωματική γνωριμία με τους νόμους και τους αρχές που αποκαλύπτονται μέσω της Σ.Α., ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις συστημικές δυναμικές που αποκαλύπτει και που καθορίζουν ‘προβλήματα και λύσεις’ στα ανθρώπινα συστήματα





  
Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης
Αθαμανίας 22, Λόφος Σκουζέ






 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
  ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ:
"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW"
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
& ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ
ή καλέστε στο 
ΤΗΛ: 210 5277089
http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2017/09/interview.html