ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
05 - 21 Oκτωβρίου 2017
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Ο Κόμβος για την Κοινωνική Οικονομία, Ενδυνάμωση και Καινοτομία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας διοργανώνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους Συνεταιρισμούς, την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία και την Κοινοτική Οικονομική Ανάπτυξη, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2017 στη Θεσσαλονίκη από τον Κόμβο για την Κοινωνική Οικονομία, Ενδυνάμωση και Καινοτομία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας.

Το σεμινάριο επιδιώκει να συμβάλει αφενός στην ενίσχυση των εγχειρημάτων ΚΑλΟ στην Ελλάδα και αφετέρου στην ανάπτυξη μίας ομάδας στελεχών διαφορετικών ειδικοτήτων για την υποστήριξη των παραπάνω εγχειρημάτων. 

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα εξοικειωθούν με ένα ευρύ φάσμα θεματικών οι οποίες εκτείνονται από ζητήματα θεωρητικών προσεγγίσεων μέχρι πρακτικά εργαλεία για την ενίσχυση των φορέων και των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στο πεδίο της ΚΑλΟ. 

Στόχος είναι επίσης η σύνδεση της θεωρίας και της πρακτικής με έναν τρόπο που προάγει τη βιωσιμότητα αλλά και την έμπνευση στις βασικές αρχές λειτουργίας ενός νέου παραδείγματος για την κοινωνία και την οικονομία.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και ο αριθμός των συμμετοχών εκτιμάται στα 30 άτομα. 
Θα δοθεί προσοχή στην ισόρροπη κατανομή διαφορετικών ειδικοτήτων και προτεραιότητα στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, εξαιτίας της γεωγραφικής εστίασης του προηγούμενου εκπαιδευτικού προγράμματος στις περιοχές τις Αττικής και της νησιωτικής Ελλάδας.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν έχει κάποιο κόστος συμμετοχής, ενώ η διάρκειά του είναι 9 ημέρες των 4 διδακτικών ωρών (σύνολο 36 ώρες)

Δεν πρόκειται να χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης αν οι απουσίες υπερβούν τις δύο ημέρες.



ANAΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
17/09/2017










https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts