ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ INFOCOM WORLD

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017/Ώρα:09.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 19ο Συνέδριο InfoCom World
  με τίτλo:
«Fiber to the people - The Gigabit Era!»

Ο κλάδος των ΤΠΕ, και ειδικότερα οι Τηλεπικοινωνίες, θεωρούνται ως ο βασικός «Ψηφιακός Επιταχυντής» για την ελληνική οικονομία.

Η ψηφιοποίηση, η διασύνδεση και ο εκσυγχρονισμός περνούν μέσα από αυτές, με τις υποδομές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα να εξελίσσονται διαρκώς, προς όφελος επιχειρήσεων και καταναλωτών. Τα δίκτυα νέας γενιάς (NGN) έχουν μπει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, με τα μεγάλα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τους παρόχους να βλέπουν τις επενδύσεις τους να… πιάνουν επιτέλους τόπο!

Όλα δείχνουν την καταλυτική επιρροή του Digital Transformation και του Techonomy στο συνολικό μετασχηματισμό της Ελληνικής Οικονομίας.

Tο InfoCom World  είναι το μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη και το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς
Όπως κάθε χρόνο, θα υπάρξει ποικιλία δράσεων, παράλληλες θεματικές ενότητες για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Ψηφιακή Τηλεόραση, αλλά και εξειδικευμένα labs από διακεκριμένους εισηγητές, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες






DIVANI CARAVEL 
 Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα




 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts