ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "I-CARE ABOUT IMPACT" - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΥΧΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ & ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΠΕ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ & ΑΤΥΠΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017/Ώρα:12.30
 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει την τελική Ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Έργου i-Care με τίτλο:
 "i-Care about impact"

Η Ημερίδα απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών, τις οργανώσεις υγείας και κοινωνικής μέριμνας καθώς και άτυπους και τυπικούς φροντιστές ηλικιωμένων ατόμων ή χρόνιων πασχόντων και διοργανώνεται από την ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (http://daissy.eap.gr/), που αποτελεί εταίρο φορέα του έργου.

Σκοπός του έργου i-Care (www.i-care-project.eu/) είναι να αναπτύξει το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, προκειμένου οι τυπικοί και άτυποι φροντιστές να αποκτήσουν ή/και να ενισχύσουν τις βασικές, κοινωνικές και ψηφιακές τους δεξιότητες (και τις βασικές δεξιότητες φροντίδας της υγείας, όσον αφορά τους άτυπους φροντιστές) καθώς και να παρέχει ανοικτή πρόσβαση σε καινοτόμους ηλεκτρονικούς εκπαιδευτικούς πόρους.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου και ιδιαίτερα της διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης τυπικών και άτυπων φροντιστών.

Θα παρουσιαστεί επίσης το πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας, ΠΔΕ με τους φορείς του προγράμματος από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Κύπρο, με σκοπό τη διάχυσή του στην τοπική κοινότητα.


daissy.eap.gr


Ξενοδοχείο Βυζαντινό 
Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα
 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ:
"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW"
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
& ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ
ή καλέστε στο 
ΤΗΛ: 210 5277089