ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παρασκευή 26 Μαΐου 2017/Ώρα:
 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - (Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας) και η Science View, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Play4Guidance, 
διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: 
"Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Επιχειρηματικότητας"

Στην ημερίδα θα παρουσιαστoύν από τους ελληνικούς εταίρους του έργου, οι βασικές αρχές του έργου καθώς και τα αποτελέσματα της δράσης εως τώρα.

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι επιχειρηματικότητας, αναπτύσσοντας τη δική τους επιχείρηση

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη είναι η αναβάθμιση και η διεύρυνση των δεξιοτήτων των ατόμων για τη δημιουργία και πλήρωση των θέσεων εργασίας του μέλλοντος. Η πρόκληση στην εκπαίδευση είναι η εύρεση νέων τρόπων προσέλκυσης των ανθρώπων στη μάθηση. 

Το Play4Guidance (P4G) είναι ένα έργο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό Παιχνίδι Επιχειρηματικότητας στοχεύοντας να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει μαθητές, φοιτητές και νέους άνεργους για την απόκτηση επιχειρηματικών, οικονομικών και μαθηματικών δεξιοτήτων.





 Πανεπιστήμιο Αθηνών
Φιλοσοφική Σχολή, Αμφιθέατρο 316, 3ος Όροφος
Πανεπιστημιόπολη, Ζωγράφου



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts