ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: "Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Tρίτη 20 Ιουνίου 2017
Ώρα:14.00

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ - ΕΛ.ΕΤ.ΕΞ.Ο.
διοργανώνει τη Διαβαλκανική Ημερίδα με θέμα:
"Η υπερθερμία ως Αποτελεσματικό Εργαλείο στην Καταπολέμηση του Καρκίνου" 

Τα κακοήθη νοσήματα αποτελούν καταστάσεις πολύπλοκες και πολύπλευρες, μη αντιμετωπίσιμες με απλούς τρόπουςΗ θεραπεία του καρκίνου υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση και παραμένει ακόμη ανοικτό στην καινοτομία, παρά τις μεγάλες προόδους που έχουν επιτευχθεί. 

Στην κλινική πράξη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε διάφορες τεχνικές και μεθόδους, πάντα εντός του πλαισίου της επιστημονικά τεκμηριωμένης γνώσης.
 
Η ΕΛ.ΕΤ.ΕΞ.Ο., είναι προσηλωμένη στο να διευκολύνει τους επαγγελματίες της υγείας να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του καρκίνου και να υιοθετήσουν τις εξατομικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις, που αυτή η πολυπλοκότητα συνεπάγεται, πάντα με γνώμονα το καλώς έχειν του ασθενούς. 

Μία από τις θεραπευτικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιεί είναι η Ογκολογική Υπερθερμία, μια ατοξική, καρκινοκτόνος, ανοσοδιεγερτική και φυσική θεραπεία

 Σ’ αυτό το πλαίσιο, η ΕΛ.ΕΤ.ΕΞ.Ο διοργανώνει μια διαβαλκανική επιστημονική ημερίδα, εστιασμένη στις βασικές αρχές της υπερθερμικής ογκολογίας.

Η ημερίδα αυτή είναι προσυνεδριακή δραστηριότητα, που προηγείται του πανευρωπαϊκού συνεδρίου υπερθερμίας ESHO 2017

Εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν αυτήν την καινοτόμο, εξατομικευτική θεραπευτική προσέγγιση στη Θεσσαλονίκη, και θα είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις. Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης
 Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts