ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΩΣ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ»

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
  Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
Ώρα:12.30
Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα:
 «Εγκυμοσύνη - Από τη σύλληψη ως τη γέννηση»

Εισηγήτρια:
κα.Ευτυχία Αναγνώστου
 Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Dr. Ιατρικής Α.Π.Θ.

Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια ιδιαίτερη περίοδο για την μελλοντική μητέρα αλλά και για τους ανθρώπους που το περιβάλλουν. Ένα πλήθος σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών λαμβάνουν χώρα προκαλώντας αρκετές φoρές ανησυχία και αγωνία στους μελλοντικούς γονείς.

Το σεμινάριο έχει στόχο να αυξήσει τη γνώση σχετικά με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο διάστημα των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Θα αναπτυχθεί ο ανώδυνος τοκετός και η επισκληρίδιος αναισθησία, που βοηθάει την μέλλουσα μητέρα να μπορεί να συνεργαστεί με τον μαιευτήρα ή την μαία έτσι ώστε να απαλύνει τον πόνο της και να την προτρέψει να τεκνοποιήσει περισσότερες φορές.
 
Η καισαρική τομή είναι μία από τις μεθόδους που στην χώρα μας έχει μεγάλη συχνότητα, θα απαντηθούν ερωτήματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες υγείας και μη, καθώς και τις μέλλουσες μητέρες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: 
Υποψήφιους Νοσηλευτές, Αναισθησιολόγους, μαιευτήρες, Παιδιάτρους, Παιδαγωγούς, Ψυχοθεραπευτές και γενικά σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και συμβούλους που ασχολούνται με την υποστήριξη της εγκυμοσύνης και του τοκετού. 


 ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
 1ος όροφος, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts