ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ»

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017/Ώρα:18.00

Το Τοπικό Τμήμα Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ξάνθης, μέσα στο πλαίσιο του πολύπλευρου ρόλου του σε τοπικό επίπεδο, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:
«Κοινωνικο-οικονομική κρίση και ανεργία - 
Επιπτώσεις στο άτομο και το περιβάλλον του και δυνατότητες»

Η διεθνής οικονομική κρίση έχει διαμορφώσει μία αρνητική κατάσταση σε πολλές χώρες, μία από τις οποίες αποτελεί και η Ελλάδα, ενώ αποτελεί κοινή παραδοχή πως αγγίζει τόσο το γενικό πληθυσμό όσο και τις ευάλωτα κοινωνικά ομάδες.
 
Μία από τις κύριες επιπτώσεις της κρίσης είναι η ανεργία που αναδεικνύεται σε έναν από τους κρίσιμους παράγοντες για τη δημιουργία κοινωνικών προβλημάτων και θεμάτων που άπτονται της ψυχικής υγείας.

Απόρροια του φαινομένου της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης είναι όλο και περισσότερα μέλη οικογενειών και κοινοτήτων να καθίστανται σε ευαλωτότητα ή να εισέρχονται σε καταστάσεις κινδύνου.
 
Απώτερος σκοπός της ημερίδας, μέσα στο πλαίσιο αλληλεπίδρασης με τα παρόντα άτομα, είναι ο ανοιχτός διάλογος και συζήτηση επί του συγκεκριμένου ζητήματος και η χρήση εφοδίων που τα άτομα θα αποκομίσουν, όταν και εκεί που κρίνουν πως πρέπει.


 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης
 Μεγάλου Ρεύματος 18, Ξάνθη



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts