ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ: "ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ομάδες για γονείς εφήβων πρόκειται να υλοποιηθούν στην Πάτρα με δωρεάν συμμετοχή από επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας. 
Οι ομάδες θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, θα έχουν διάρκεια 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις και θα υλοποιούνται 
Κάθε Τετάρτη 17:00-19:30 (απογευματινή ομάδα) 
και
Κάθε Τρίτη 9:30-11:30 (πρωινή ομάδα) 
στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Αθηνών – Πατρών 35).

Είναι γεγονός πως όλοι οι γονείς έρχονται κάποια στιγμή αντιμέτωποι με ανησυχίες και ερωτήματα που σχετίζονται με τις αλλαγές που επιφέρει η εφηβεία των παιδιών τους. Αργά ή γρήγορα, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του παιδιού και την προηγούμενη σχέση με τους γονείς, φτάνει η στιγμή που ο έφηβος διεκδικεί περισσότερη ελευθερία, λιγότερα όρια και αμφισβητεί ανοιχτά τους γονείς του. Η παρέα μοιάζει τώρα να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. 
Την ίδια χρονική στιγμή οι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με δικά τους συναισθήματα, ανησυχούν και δεν γνωρίζουν πώς να συμπεριφερθούν. Η συνύπαρξη, στις ομάδες γονέων, με όσους βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις στην οικογένειά τους έχει φανεί ότι προσφέρει στους γονείς ανακούφιση, αλλά και την απαραίτητη ενθάρρυνση και υποστήριξη που χρειάζονται στον δύσκολο δρόμο αυτής της αλλαγής.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
 Αν όλα αυτά νιώθετε ότι σας αφορούν και επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μια ομάδα, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων 
στα τη: 2610.226948 & 2610.623290, Καθημερινά 08.00-15.00 και απόγευμα Δευτέρα, Τετάρτη: 18.00-20.30 
ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr 


kpachaia.gr

   
Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας
ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ 35

 


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts