ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ: «PERSONAL REALITY - ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016/Ώρα:17.30
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε), παράρτημα Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
 «Personal Reality - Γνώρισε τον εαυτό σου, κατάλαβε τους άλλους» 

Πρόκειται για μια εκδήλωση ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος ανοικτή σε όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου αλλά και στο κοινό της Θεσσαλονίκης που δεν στερείται, ωστόσο, επιστημονικού χαρακτήρα. Αποτελεί μια ευκαιρία για εσωτερική ενδοσκόπηση και ανοίγει ένα παράθυρο προς την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.

Πέντε διακεκριμένοι ομιλητές αναλύουν τις πτυχές της προσωπικότητας που μας διαμορφώνουν ως άτομα αλλά και είναι καταλυτικές στην προσωπική και επαγγελματική μας επιτυχία. 

Ξεκινώντας, ο Αν. Καθηγητής Ψυχιατρικής του ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνος Φουντουλάκης θα αναλύσει την αλληλεπίδραση συμπεριφοράς και προσωπικότητας. 

Η Φιλοθέη Ματσίγκου, σύμβουλος καριέρας, θα συσχετίσει την προσωπικότητα με την επαγγελματική επιλογή, ενώ η Εύη Αυλογιάρη ,δικηγόρος και διαμεσολαβήτρια , θα παρουσιάσει τρόπους αποτελεσματικής διαχείρισης διαφορετικών προσωπικοτήτων στο επαγγελματικό περιβάλλον. 

Ο  Νικόλαος Δημητριάδης, ειδικός στις νευροεπιστήμες στον χώρο του marketing θα διασαφηνίσει, εν συνεχεία, τη σημασία της νοοτροπίας στο επιχειρείν και της συναισθηματικής νοημοσύνης στην επαγγελματική επιτυχία. 

Κλείνοντας, με τη βοήθεια του Αν. Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Λουκά Αθανασιάδη, θα ανακαλύψουμε τα συστατικά εκείνα του χαρακτήρα που συνιστούν πόλο έλξης κατά την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. 

 Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, ένα test προσωπικότητας ώστε να προκύψουν εξατομικευμένα συμπεράσματα

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.


Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/