ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: “INTERPERSONAL SKILLS”

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017/Ώρα:16.00
 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Interpersonal Skills” που θα πραγματοποιηθεί στις στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για τη λειτουργία των ομάδων, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με πνεύμα συνεργασίας αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).


Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο  δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

INNOVATHENS
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΓΚΑΖΙhttps://www.facebook.com/groups/610222592441495/