ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΜΙΑ (1) ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: "ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑρχήΖΩ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΧΕΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

12 - 13 Σεπτεμβρίου 2015/Ώρα:10.00-13.00
Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ρχήΖΩ" 
προσφέρει 1 δωρεάν συμμετοχή σε έναν άνεργο αναγνώστη της 
Ιστοσελίδας Κοινωνικής Συμβουλευτικής 
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
 για το σεμινάριο:
"ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ"

Εισηγήτρια: 
κα.Μαρία Κωνσταντινοπούλου 
Ψυχολόγος 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και απευθύνεται σε επαγγελματίες ή φοιτητές, οι οποίοι εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε πλαίσια στήριξης μαθητών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.
 
Διαρκεί 6 ώρες, εστιάζοντας στις τεχνικές αξιολόγησης, στοχοθεσίας και στην εφαρμογή εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Θα δοθεί έμφαση στην λειτουργικότητα του μαθητή σε σχέση με το σχολικό περιβάλλον τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης, καθώς και την αλληλεπίδραση με συμμαθητές. 

Πώς λειτουργεί η ενίσχυση στον μαθητή, πώς καταγράφουμε προβληματικές συμπεριφορές και πώς οδηγούμε το παιδί στην σταδιακή αυτονόμησή του.
 
Πώς γίνεται η επικοινωνία με τους γονείς και τους άλλους εμπλεκόμενους στη μαθησιακή διαδικασία και πώς οργανώνουμε το τετράδιο επικοινωνίας με την οικογένεια.  


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ (1) ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
1) Κοινοποιήστε στο προφίλ σας στο facebook τον εν λόγω διαγωνισμό 
2) Στείλτε τη συμμετοχή σας, όπως περιγράφεται παρακάτω.
 Η Μία (1) δωρεάν συμμετοχή παρακολούθησης του σεμιναρίου απευθύνεται σε ανέργους, οι οποίοι διαθέτουν κάρτα ανεργίας και έχουν εργαστεί  ή επιθυμούν να εργαστούν σε πλαίσια στήριξης μαθητών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το σεμινάριο, παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, καθώς και οτι διαθέτουν κάρτα ανεργίας 

στο email:
koinwnia.energwnpolitwn@yahoo.com
με την ένδειξη: 
"ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
 "ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ:
Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα: 12.00 το μεσημέρι


Μετά την λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, ο τυχερός που θα παρακολουθήσει δωρεάν το σεμινάριο, θα ειδοποιηθεί στο email του, για τη συμμετοχή του