ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δράση συνεντεύξεων που έχει ξεκινήσει με σκοπό την προβολή ενεργών πολιτών της χώρας μας. Στο πλαίσιο αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να προβάλουμε επιστήμονες για κάποιο θέμα επιστημονικού ενδιαφέροντος και επιχειρηματίες ή ιδιώτες που προσφέρουν κοινωφελές έργο



Καλούμε όσους επιστήμονες επιθυμούν να μας μιλήσουν για κάποιο θέμα επιστημονικού ενδιαφέροντος, αλλά και όσους επιχειρηματίες θέλουν να γνωστοποιήσουν στο ευρύ κοινό το κοινωφελές έργο που προσφέρει η επιχείρηση τους, να μας προωθήσουν τα βιογραφικά τους  ΜΟΝΟ στο email της ιστοσελίδας koinwnia.energwnpolitwn@yahoo.com, καθώς επίσης και κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη δράση τους. Στη συνέχεια τα στελέχη της επιστημονικής ομάδας μας θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους, που πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη.


Οι συνεντεύξεις διενεργούνται ΜΟΝΟ στους επαγγελματικούς χώρους όπου δραστηριοποιούνται οι επιστήμονες και επιχειρηματίες συνεντευξιαζόμενοι, έτσι ώστε να γνωρίζουμε από κοντά τους χώρους δημιουργίας και προσφοράς των ενεργών μας πολιτών.



Επισήμανση: Οι συνεντεύξεις, προς το παρόν, για πρακτικούς λόγους, θα διενεργούνται μόνο στην Αθήνα. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ότι για να συμμετάσχουν στη δράση μας, θα πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία ή προϊόν ΔΩΡΕΑΝ στο ευρύ κοινό (π.χ. δωρεάν μαθήματα, δωρεάν τρόφιμα κλπ). Στόχος μας είναι μέσα από τη δράση αυτή να αναδειχθούν οι καθημερινοί άνθρωποι που ζουν ανάμεσα μας και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.


Οι Συνεντεύξεις δεν έχουν σκοπό την προώθηση πολιτικών, κομματικών και θρησκευτικών αντιλήψεων



Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Προσφορά δωρεάν προϊόντων ή υπηρεσίων σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (για τους επιχειρηματίες)
  • Ενημέρωση για ένα θέμα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος (για τους επιστήμονες)
  • Οι ενδιαφερόμενοι να δραστηριοποιούνται (προς το παρόν) εντός Αθηνών
  • Το κοινωφελές έργο των ενδιαφερόμενων να πραγματοποιείται τουλάχιστο ένα τρίμηνο πριν από την πραγματοποίηση της συνέντευξης.





Η Επιστημονική Ομάδα
της Ιστοσελίδας Κοινωνικης Συμβουλευτικής
"ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"