ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Η ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ)



Στις 30 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιηθούν δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Αυστραλία, είτε για σπουδές είτε πρόκειται για πρώην κάτοικους της Αυστραλίας (Αυστραλοί υπήκοοι) που σκέφτονται να επιστρέψουν.

Το Ινστιτούτο Τριτοβάθμιας και Ανωτάτης Εκπαίδευσης Αυστραλίας (ITHEA – Institute of Tertiary and Higher Education Australia) είναι αναγνωρισμένο (σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές) τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το οποίο διαθέτει τους ακόλουθους κλάδους φοίτησης: Αγγλική (επίπεδο αρχάριων ως τριτοβάθμιο επίπεδο), Παιδικές Υπηρεσίες(Βρεφονηπιακές Υπηρεσίες), Κοινωνικές Υπηρεσίες και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από αυτά τα σεμινάρια παρακολούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Παναγιώτη Ιασωνίδη (Γενικό Διευθυντή του ΙΤΗΕΑ), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pj@ithea.vic.edu.au και να δηλώσουν συμμετοχή, υποβάλλοντας τα ακόλουθα στοιχεία:
  • Ονοματεπώνυμο:
  • Πόλη κατοικίας:
  • Σταθερό τηλέφωνο:
  • Κινητό τηλέφωνο:
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
  • Ηλικία:
Είσοδος στα σεμινάρια θα επιτραπεί ΜΟΝΟ με σχετική πρόσκληση από το κολλέγιο ΙΤΗΕΑ.