ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

1 ΘΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η Επιτροπή ∆ιαχείρισης του Ειδικού Λογαριασµού του ∆ιεθνούς Πανεπιστηµίου της Ελλάδος (∆Ι.ΠΑ.Ε.) στο πλαίσιο εκτέλεσης της πράξης «∆ιεθνές Πανεπιστήµιο της Ελλάδος (Λειτουργία – Ανάπτυξη)» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και ∆ιά Βίου Μάθηση» 2007-2013, που συγχρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο - Ε.Κ.Τ.) και εθνικούς πόρους, µε Επιστηµονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τµήµατος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της ∆ιοικούσας Επιτροπής του ∆ι.Πα.Ε., προτίθεται, για την υλοποίηση του Υποέργου 1 «Λειτουργία του ∆ιεθνούς Πανεπιστηµίου της Ελλάδος», να απασχολήσει µε σύµβαση ανάθεσης έργου εξωτερικό συνεργάτη (φυσικό πρόσωπο) που πληροί συγκεκριµένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία περιγράφονται ακολούθως:

Απαιτούµενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:

  • Κατοχή ∆ιπλώµατος ή Πτυχίου Πανεπιστηµίου ειδικότητας Μηχανικού ή Πολιτικών ή Οικονοµικών ή Κοινωνικών Επιστηµών ή αντίστοιχης ειδικότητας της ηµεδαπής ή ισότιµου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήµιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόµιµες βεβαιώσεις ισοτιµίας και αντιστοιχίας.
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 28 του Π.∆. 50/2001, κατ’ αναλογική εφαρµογή.
  • Γνώση χειρισµού Η/Υ µε έµφαση στα αντικείµενα: α) επεξεργασίας κειµένων, β)υπολογιστικών φύλλων, γ) σχεδιασµός και ανάπτυξη βάσεων δεδοµένων και δ)υπηρεσιών διαδικτύου.
  • Αποδεδειγµένη προϋπηρεσία / επαγγελµατική εµπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε αντικείµενο συναφές µε αυτό της υπό πλήρωση θέσης. 

Θα αξιολογηθούν µόνο οι Προτάσεις των ενδιαφεροµένων που θα κατατεθούν, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες, ή θα αποσταλούν ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο µέχρι τη ∆ευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και ώρα 14:30 στη διεύθυνση: 


Ειδικός Λογαριασµός ∆ι.Πα.Ε. 
14ο χλµ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιά
570 01 Θέρµη, Θεσσαλονίκη